SPAM

Description of your first forum.

Moderator: Tee

888starz_noma

SPAM

Post by 888starz_noma »

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to liczba gierek — cos kolo 5-6 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Book of Dead oraz Big Bass, no i to samo co wszedzie. Siedzi tam sporo od NetEnt oraz Microgaming, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe tez maja, mnie to nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Lightning Roulette po angielsku, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Obrot wynosi x35, co oznacza ze trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to akcje czasowe — aktualne kody sprawdzisz na SPAM SPAM online zanim wplacisz.

Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla depozyt leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na Skrilla i schodzilo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow niestety trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Aplikacja mobilna jest i jest lzejsza od strony, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS bywa roznie. Formalnie to Curacao, czyli SPAM dziala u nas w szarej strefie i o podatkach musisz rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.