Klikam tu od jakichs czterech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Slotow jest masa — podobno ponad 4 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play'n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na SPAM owner zanim wplace.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.
SPAM opinie
Moderator: Tee