Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play'n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na SPAM apk jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
SPAM aplikacja
Moderator: Tee